Milo Zemlja

Cena:

7,60 €

Nakup

Črno milo Zemlja zaznamujejo umirjeni, sveži, zemeljski vonji. Vsebuje aktivno oglje, ki s površine kože adsorbira nečistoče, odvečno maščobo, strupe in težke kovine. Maroška »rhassoul« glina, ki vsebuje mnogo koristnih mineralov, blaži intenzivnost aktivnega oglja in dobro vpliva na elastičnost, hidracijo in teksturo kože. Eterično olje bergamotke s svežo sadno-citrusnio aromo deluje antidepresivno in pomirjujoče ter blagodejno vpliva na čustveno ravnovesje. Za eterično olje ingverja je značilen topel, lesni vonj. Izboljšuje izgled kože in ji povrne zdavo barvo. Milo je primerno za vse vrste kože, posebej koristno pa je pri negi mastne kože, nagnjene k aknam in nečistočam.

Sestavine INCI: Sodium Cocoate, Sodium Palmate, Sodium Olivate, Sodium Canolate, Sodium Shea Butterate, Sodium Castorate, Aqua, Glycerin, Crystal SLS Free Melt and Pour Soap Base, Citrus Bergamia Peel Oil, Charcoal Powder, Zingiber Officinale Root Oil, Papaver Somniferum Seed, Moroccan Lava Clay, CI 77891, Red Ochre

Pri Quinta essentia skrbimo za okolje. Etikete tiskamo na 100% recikliran papir. Uporabljamo palmovo olje s certifikatom trajnosti RSPO, ki zagotavlja, da je maščoba pridelana brez uničevanja deževnega gozda in biotske raznolikosti ter z ohranjanjem pravic lokalnih skupnosti, ki živijo in delajo na področjih oljnih palm. Milo je pakirano v naravno papirnato vrečko.

Masa mila je okrog 90 g. Vsa mila vlivamo in režemo ročno, zato lahko pride do manjših odstopanj pri masi ter razporeditvi in odtenku barve.

Shopping Cart