Milo Voda

Cena:

7,60 €

Nakup

Milo Voda vas popelje v mediteranske kraje. Vsebuje slovensko grobo morsko sol, v kateri najdemo mnogo za telo koristnih mineralov (magnezij, cink, kalcij, kalij…). Sol v milu deluje kot blag piling, ki pomaga odstraniti delce odmrle kože in izboljša prekrvavitev. Prevladuje sladek cvetni vonj eteričnega olja sivke, v ozadju pa se skriva balzamičen vonj eteričnega olja rožmarina. To se pogosto uporabja pri negi suhe kože in izdelkih proti celulitu.

Sestavine (INCI): Sodium Cocoate, Sodium Palmate, Sodium Olivate, Maris Sal, Sodium Canolate, Sodium Shea Butterate, Sodium Castorate, Aqua, Glycerin, Crystal SLS Free Melt and Pour Soap Base, Lavandula Angustifolia Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, CI77891

Pri Quinta essentia skrbimo za okolje. Etikete za mila tiskamo na 100% recikliran papir. Uporabljamo palmovo olje s certifikatom trajnosti RSPO, ki zagotavlja, da je maščoba pridelana brez uničevanja deževnega gozda in biotske raznolikosti ter z ohranjanjem pravic lokalnih skupnosti, ki živijo in delajo na področjih oljnih palm. Milo je pakirano v naravno papirnato vrečko.

Masa mila je okrog 90 g. Vsa mila vlivamo in režemo ročno, zato lahko prihaja do manjših odstopanj v masi ter odtenku in razporeditvi barve.

Shopping Cart