Milo Ogenj

Cena:

7,60 €

Nakup

Milo Ogenj je živahno in igrivo. Vsebuje rdečo glino, ki je bogata z železom in je učinkovita pri razstrupljanju kože. Prevladuje vonj eteričnega olja sladke pomaranče, ki pomirja, dviguje razpoloženje, blaži tesnobo in odpravlja depresijo. Kapljica eteričnega olja črnega popra ogreje telo in duha ter začini milo z afrodizičnim delovanjem. Milo z rdečo glino je dobra izbira za nego suhe in občutljive kože, pa tudi za zrelo kožo.

Sestavine (INCI): Sodium Cocoate, Sodium Palmate, Sodium Olivate, Sodium Canolate, Sodium Shea Butterate, Sodium Castorate, Aqua, Glycerin, Crystal SLS Free Melt and Pour Soap Base, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Montmorillonite, Piper Nigrum Fruit Oil, Red Ochre, Charcoal Powder, Limonene*, Linalool*, Citral* (* naravna sestavina eteričnega olja)

Pri Quinta essentia skrbimo za okolje. Etikete za mila tiskamo na 100% recikliran papir. Uporabljamo palmovo olje s certifikatom trajnosti RSPO, ki zagotavlja, da je maščoba pridelana brez uničevanja deževnega gozda in biotske raznolikosti ter z ohranjanjem pravic lokalnih skupnosti, ki živijo in delajo na področjih oljnih palm. Milo je pakirano v naravno papirnato vrečko.

Masa mila je okrog 90g. Vsa mila vlivamo in režemo ročno, zato lahko prihaja do manjših odstopanj pri masi ter razporeditvi in odtenku barve.

Shopping Cart