Kopalna sol Zemlja

Cena:

280 g …. 7,80 €

100 g …. 5,20 €

Nakup

Črna kopalna sol Zemlja vsebuje aktivno oglje, ki odstranjuje odvečno maščobo, nečistoče in odmrle celice. Umazanijo veže nase in s tem preprečuje, da bi se ponovno vpila v povrhnjico kože. Kombinacija eteričnih olj bergamotke, geranije, pačulija in ingverja pomaga uravnavati proizvodnjo kožnega sebuma, obenem pa ustvarja sveže in umirjeno vzdušje. Kristali tradicionalno pridelane nerafinirane soli iz Piranskih solin ohranijo vse koristne minerale, ki jih ponuja morje. Kopalna sol Zemlja je primerna za vsak tip kože, posebno pa za nečisto in mastno kožo. Po kopanju bo koža sveža, zdrava in obnovljena… 

Navodilo za uporabo: približno dve jedilni žlici kopalne soli raztopite pod tekočo toplo vodo in uživajte v čistilni črni kopeli 20 do 30 minut. Nežno drgnjenje kože s krpico ali gobico med kopanjem pripomore k lažjemu odstranjevanju odmrle kože in omogoča aktivnemu oglju bolj globinsko delovanje.

Sestavine (INCI): Sodium Chloride, Charcoal Powder, Rosa Centifolia Flower, Polysorbate 80, Citrus Bergamia Peel Oil, Pogostemon Cablin Peel Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Zingiber Officinale Root Oil, Limonene*, Citral*, Citronellol*, Geraniol*, Linalool* (naravno prisotni v eteričnih oljih)

Shopping Cart